Skip to main content

Да отворим сърцата си за доброта и разбирателство

На 12 декември 2019 година се проведе традиционното коледно тържество за всички патронирани и колеги на нашето ОП “Социален патронаж“. Домакини на тържеството бе служба "Младост“ с рганизатор г-жа Кети Владимирова и нейния екип, които допринесоха днешния празник да бъде толкова топъл, уютен и вкусен.
В празничнат програма участие взеха децата от детска занималня "Вики" и хористите от пенсионерски клуб "Възраждане".
Към всички присъствие бе направено приветствие от ръководството на ОП "Социално предприятие". Ето част от него:
"В навечерието сме на най-светлия Християнски празник- Рождество Христово. Коледа е не просто един от християнските празници, тя е символ, на надеждата, на добротата и любовта между хората.
От името на ръководството на Общинско предприятие "Социален патронаж“ приемете нашите най-сърдечни пожелания за много здраве и благоденствие.
Нека Новата година влезе във вашите домове с много късмет, лично щастие, мир и любов, а в Коледната свята нощ всички да отворим сърцата си за доброта и разбирателство, благословеност и човешката обич и оптимизъм".
Организаторите изненадоха изключително присъстващите с томбола, като късметче имаше за всеки.
Тържеството завърши с творчество, посветено на предстоящите празници от патронираната от служба "Люлин" - Банкя - госпожа Стефанка Йорданова известна като Фани Джордан.
Благодарим и на любезните ни спонсори от Кока-кола, сладкарница Пчела, г –н Красимир Стойнев за вкусните банички, сокове Аспазия които стоплиха нашите сърца и направиха празника ни по празничен.

Честита, Здрава и Сбъдната Коледа!
Успешна, радостна и щедра Нова 2020 година!

 

 

dobrota-
dobrota-
dobrota-
dobrota-
dobrota-
dobrota-
dobrota-
dobrota-
dobrota-
dobrota-
dobrota-
dobrota-
dobrota-
dobrota-
dobrota-
dobrota-