ВАЖНО! Услуги, предоставяни в условията на извънредно положение

Столична община чрез ОП Социален патронаж заявява готовност за закупуването на хранителни продукти от първа необходимост и медикаменти изписани с рецепта на самотни, трудноподвижни и лежащо болни лица и възрастни хора без близки.
Заявки може да се подават всеки ден от 09.00 до 16.00ч. на тел. 02/8188522 и 0879 811403.
Средствата за покупките се осигуряват от лицата. Призоваваме лицата които не отговарят на посочените критерии, да се въздържат от обаждания, за да не натоварват телефонните линии. Няма да се изпълняват заявки на лица непопадащи в тези категории.

В случай че желаете да ползвате услугата, е необходимо Вашето съгласие за обработване на личните Ви данни до осъществяване на доставката.

 

Повече информация за коронавируса

COVID-19 можете да намерите тук.

ВАЖНО! Във връзка със ситуацията с коронавируса и предприеманите от ОП “Социален патронаж” мерки плащането на таксите да става САМО онлайн.

Уважаеми потребители.

Уведомяваме Ви, че във връзка с въведеното извънредно положение (породено от ситуацията с коронавируса COVID-19) и предприеманите от държавата мерки е необходимо да заплащате сметките си САМО по електронен път, както следва:

- Заплащане по банков път с платежно нареждане посредством електронно банкиране. Справка за дължимите суми можете да направите тук.

Заплащане по банков път може да направите и на касите на „Изипей“ АД.
За разплащане по банков път е необходимо да предоставите следните данни:
IBAN: BG59 SOMB 9130 3126 3770 01
За получател се посочва ОП „Социален патронаж“.
Сума (размер на месечната такса). Може да го проверите на адрес: www.socialenpatronaj.com
Основание: Такса за месец (посочва се за кой месец), три имена и ЕГН на патронираното лице.

- Заплащане с всяка дебитна или кредитна карта от цял свят 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието, чрез сайта на ОП СП на адрес: https://socialenpatronaj.com/index.php/справка-за-дължими-суми.html или от ДЪЛЖИМИ ТАКСИ (Справки за дължимите такси от патронираните лица) на началната страница.

Подробно описание на процедурата - стъпка по стъпка:

КАК ДА ЗАПЛАТЯ БЕЗКАСОВО ДЪЛЖИМИТЕ ТАКСИ КЪМ ОП СОЦИАЛЕН ПАТРОНАЖ

(описание на процедурата - стъпка по стъпка)

 1. Плащане на дължимите такси с дебитна или кредитна банкова карта.
  • Интернет сайта на ОП СП се намира на адрес: https://www.socialenpatronaj.com Избирате - Дължими суми - https://www.socialenpatronaj.com/index.php/справка-за-дължими-суми.html Проверката за дължими такси изисква: Три имена и ЕГН. Справката показва дължимите суми по месеци, като по подразбиране всички дължими суми са маркирани.  Изберете съответните задължения и натиснете бутона Плати. Плащането се осъществява посредством Националния картов оператор на България - Борика.
  • Автоматично се прехвърляте на сайта на Борика. Попълвате внимателно данните от банковата карта с която ще платите и натискате плащане.
  • Ако имате грешни данни Борика Ви показва с червен цвят грешките.
  • Автоматично се пренасочвате към сайта за Вашата банка. Повечето банки изпращат SMS и изискват да попълните полученият код за сигурност и да натиснете бутона изпрати.

При УСПЕШНА АВТЕНТИКАЦИЯ ще бъдете автоматично върнати на сайта на ОП СП. Ако по Ваша инициатива натиснете изход или поради грешен код се получи неуспешна автентикация ще бъдете върнати на сайта на ОП СП за нов опит за плащане.

Броя на опитите е ограничен.

 • На сайта на ОП СП ще Ви бъде издадено специално съобщение за извършената транзакция. Имате възможност да го отпечатате, да го запишете като PDF файл или просто да го заснемете с телефона си.
 • Плащанията се отразяват по личните Ви партиди от касиерите на съответните служби на ОП СП след постъпване на сумите по банковата сметка на ОП СП. Информацията за дължимите такси се обновява на сайта ежемесечно на пето число от месеца.
 1. Плащане на дължимите такси с платежно нареждане.
  • За дължимите такси ежемесечно получавате съобщение на адреса, на който се доставя храната.
  • Справка можете да направите и на интернет сайта на ОП СП се намира на адрес: https://www.socialenpatronaj.com Избирате - Дължими суми - https://www.socialenpatronaj.com/index.php/справка-за-дължими-суми.html Проверката за дължими такси изисква: Три имена и ЕГН.
  • Заплащане по банков път с платежно нареждане посредством електронно банкиране.
  • Заплащане по банков път може да направите и на касите на „Изипей“ АД. За разплащане по банков път е необходимо да предоставите следните данни: IBAN: BG59 SOMB 9130 3126 3770 01 За получател се посочва ОП „Социален патронаж“. Сума (размер на месечната такса). Може да го проверите на адрес: socialenpatronaj.com Основание: Такса за месец (посочва се за кой месец), три имена и ЕГН на патронираното лице!

Честит 96-ти рожден ден бабо Мица!

Дано да има повече хора,които да празнуват своя юбилей, благодарение  на грижите, които полагаме за тях, както баба Мица, която днес – 18 февруари 2020 година  чества 96  си Рожден ден.

Честит рожден ден бабо Мица!

Нека здравето и късмета все така да бъдат с теб и да имаш още 96 причини в щастие да крачиш!

За тебе са минали 96 неповторими и изпълнени с емоции години, но продължавай да гледаш напред и да бъдеш свидетел на всичко красиво, което оставяш след себе си!

Желаем ти в следващите години да сбъднеш поне още 96 свои желания и да имаш сили да продължаваш напред - бавно, но славно!

Екипът на ОП“СП“ служба Младост ти пожелава да бъдеш все така здрава и енергична още дълги години!

godi6nina-
godi6nina-
godi6nina-
godi6nina-
godi6nina-
godi6nina-

Важно съобщение!

Важно съобщение!
Въз връзка с предсоящо обновяване на кухня - Възраждане се налага промяна в менюто както следва:

- Меню „Патронаж“

25 февруари 2020 г.
1.Супа пиле варено
2.Пуешко месо с кисело зеле Д 9:10:15
3.Пуешко месо с ориз Д1
4.Мусака „Витоша“.

Важно съобщение!
Въз връзка с предсоящо обновяване на кухня - Младост се налага промяна в менютата както следва:

- Меню „Патронаж“

19.02.2020г
1. Супа зеленчуци
2.Свинско месо кебап
3. Качамак
.

    

21.02.2020г
1.Супа кайма
2.Пиле фрикасеД1,10,15
3.Пиле млечен сос Д9
4.Суфле кашкавал

    

24.02.2020
1. Крем- супа от карфиол
2. Макарони с доматен сос
3. Омлет Д1
4. Грах яхния Д9,10,15

- Меню
по Оперативна програма „Осигуряване на топъл обяд“-„ Младост“

и по „Оперативна програма „Осигуряване на топъл обяд“-„Искър“

21.02.2020г.
1.Супа кайма
2.Леща яхния

    

27.02.2020
1.Супа зрял фасул
2.Печена риба с гарнитура

 • 1
 • 2